Thursday, June 21, 2012

Ανακοίνωση της Κ.Ε του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)
Αποκλειστική είδηση, κατευθείαν από το "Σπίτι του Λαού"
στον λαό τον ίδιο.


Κατά τη διάρκεια πολυήμερων εξαντλητικών  συσκέψεων  η Κ.Ε του ΚΚΕ αναζήτησε τις ευθύνες για το μειωμένο εκλογικό ποσοστό του ΚΚΕ.

Οι συσκέψεις κράτησαν πολύ, καθώς οι ευθύνες είχαν κρυφτεί καλά. Μετά από πολύ προσπάθεια, βρέθηκαν στα συνήθη σημεία καθώς και αλλού.

"Η προεκλογική επίθεση στο ΚΚΕ ήταν άνευ προηγουμένου" τόνισε η Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Αλέκα Παπαρήγα.

"Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι αυτή τη φορά οι ΕΛ συμμάχησαν με δυνάμεις του παγκόσμιου και διαπλανητικού ιμπεριαλισμού ώστε το μοναδικό όρθιο, πραγματικό  κομμουνιστικό κόμμα να καμφθεί και να εκφυλιστεί όπως όλα τα άλλα. 
Ο προεκλογικός πόλεμος ενάντια στο ΚΚΕ ήταν μέρος του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ώστε να υποδουλωθεί ο λαός, όχι μόνο στην Ελλάδα, μα και σε όλο τον κόσμο", δήλωσε η κυρία Παπαρήγα, ενώ τόνισε ότι στον Περισσό πλέον είναι βέβαιοι πως "ο Τσίπρας είναι ρομπότ, και τις εντολές του τις λαμβάνει κατευθείαν από τον Λευκό Οίκο".

Στο τέλος της ανακοίνωσης καταγγέλεται η προσπάθεια παραπλάνησης αγνών και αγαθών κομμουνιστών - ψηφοφόρων του ΚΚΕ με sites τα οποία φέρονται να ανήκουν στην κεντρική επιτροπή του Κόμματος, όπως το KKE Generator.

"Ήταν και αυτό το δίχως άλλο, μέρος της πανσυμπαντικής διαδικτυακής επίθεσης που ασκείται στο ΚΚΕ τον τελευταίο καιρό", λέει η Κ.Ε. ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι "η πυγμή και η δύναμη του ΚΚΕ φαίνονται από το γεγονός ότι οι γερμανικές εφημερίδες Bild και Financial Times επέλεξαν να επιτεθούν στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που είναι εύκολος στόχος, γιατί ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να τα βάλουν με το πραγματικά επικίνδυνο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος".

Από τις εκλογές προέκυψε και ένα θετικό, σύμφωνα με τον Περισσό:

"Τουλάχιστον ο λαός, αν και δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τον ταξικό του ρόλο, δεν τσίμπησε στις αυταπάτες, δεν σαγηνεύτηκε από τις φαινομενικά πανέμορφες μα ουσιαστικά καταστροφικές σειρήνες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.".



Η Κ.Ε. του ΚΚΕ εκτιμά ότι το ΚΚΕ έκανε λάθη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ("και μόνο τότε", αναφέρει χαρακτηριστικά) όπως το να χρησιμοποιήσει το σύνθημα "Διόρθωσε την ψήφο σου".

"Απ' ότι φαίνεται, ο λαός μπερδεύτηκε και νόμισε ότι τον συμβουλέψαμε να ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖ.Α αντί για ΚΚΕ" δήλωσε μπροστά στις κάμερες η κυρία Παπαρήγα, και κάλεσε τον κόσμο "να ξαναδιορθώσει πραγματικά την ψήφο  του, να ψηφίσει ΚΚΕ δηλαδή, στις επόμενες εκλογές", ξεχνώντας ότι η κυβέρνηση βγήκε και δεν πρόκειται να προκυρηχθούν άμεσα νέες εκλογές.

Τέλος, στην ανακοίνωσή της, η κεντρική επιτροπή του κομμουνιστικού κόμματος, τονίζει τη σημασία της ενδυνάμωσης του ΚΚΕ, "τώρα περισσότερο από ποτέ", καθώς και την επίκαιρη αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός δυνατού Κ.Κ.Ε "για να αγωνίζεται για το λαό, ακόμη και χωρίς αυτόν".




No comments:

Post a Comment