Friday, June 15, 2012

Προς όλους όσους κόπτωνται για τους κουκουλοφόρους

Φίλες και φίλοι, εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, του Πα.Σο.Κ και λοιπών νεοφιλελεύθερων και δεξιών κομμάτων, δημοσιογράφοι, μεγαλοδημοσιογράφοι, διανοούμενοι, μικροεπιχειρηματίες, μεγαλοεπιχειρηματίες, απλοί τηλεθεατές άνω των 50, απλοί τηλεθατές κάτω των 50, νοικοκυρές, νοικοκύριδες και παντός είδους και καιρού πατσιφιστές που τον τελευταίο καιρό διαμαρτύρεστε ολοένα και εντονότερα για τους κουκουλοφόρους,

θα σας πω ένα μυστικό: οι κουκουλοφόροι που πετάνε μολότωφ σε τράπεζες και πέτρες σε μπάτσους δεν είναι προβληματικοί. Δεν έχουν κάποιο είδος γονίδιο το οποίο τους επιβάλλει να τους αρέσει η βία. Δεν γουστάρουν να "τα σπάνε" γιατί έτσι. Δεν είναι απλοί χουλιγκάνοι που τους εξιτάρει η καταστροφή και η φωτιά (βέβαια υπάρχουν και αυτοί, αλλά εκτός του ότι είναι συντριπτική μειοψηφία, θα υπάρχουν πάντα και πάντα βρίσκουν και θα βρίσκουν και άλλους τρόπους να εκφράζονται).


Αν όντως έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους κουκουλοφόρους, φτιάξτε μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, αληθινής δικαιοσύνης και ουσιαστικής ελευθερίας και αξιοπρέπειας και σας εγγυώμαι εγώ προσωπικά ότι οι κουκουλοφόροι θα πάψουν να υπάρχουν.




Υ.Γ: Για τους "κουκουλοφόρους" της Χρυσής Αυγής, πάλι, δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα. 

No comments:

Post a Comment