Monday, October 24, 2011

Καταγγελία στο yahoo.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ YAHOO.GR

Η Κ.Ε του blog καταγγέλει την πρόσφατη επαίσχυντη πράξη στην οποία προέβη η ηγεσία της ιστοσελίδας www.yahoo.gr,που δεν είναι άλλη από την χρήση φράσης η οποία παροτρύνει τον κόσμο όλο να γίνει "αφεντικό".

Σε μια κατάσταση που αναδεικνύει τη σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος, όπως είναι η συγκυρία της οικονομικής κρίσης, η διοίκηση του Yahoo! όχι μόνο δεν την εκμεταλλεύεται για να αφυπνίσει τον κόσμο, αλλά αντίθετα, αποδεικνύει ακόμη μια φορά πόσο ξεπουλημένη είναι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φράση.

Αυτό που κάνει η διοίκηση του Yahoo! είναι να εντείνει τη δημιουργία καπιταλιστικών ψευδαισθήσεων, παροτρύνοντας στον λαϊκό χρήστη, την λαϊκή ιντερνετική οικογένεια, να ακολουθήσει το δρόμο της απομόνωσης, τον δρόμο της ατομικότητας. Η ξεφτυλισμένη διοίκηση του Yahoo αφήνει, όχι τυχαία, να εννοηθεί ότι ο καθένας από μας έχει την ευκαιρία να γίνει αφεντικό και δεν μένει εκεί: προτείνει μάλιστα στον κόσμο να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο.

Η στάση της αυτή είναι ξεκάθαρη υποστήριξη του χρεωκοπημένου πια καπιταλιστικού συστήματος και συμπαράταξη με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τις μεγαλοτράπεζες και τους μεγαλοδικηγόρους που πίνουν καθημερινά το αίμα του εργαζόμενου λαού.

Η απάντηση της Κ.Ε. του blog είναι ότι ο λαός δεν μασάει από τέτοια κόλπα. Ο λαός ξέρει τη δύναμή του, ξέρει πως αυτό το σύστημα είναι χρεωκοπημένο, ξέρει πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοέμπορες και οι μεγαλομέτοχοι είναι ξοφλημένοι. Ξέρει ότι αν ορθώσει το μπόι του, όλοι αυτοί δεν θα έχουν που θα κρυφτούν.

Η Κ.Ε του blog καλεί την ηγεσία του www.yahoo.gr να αφαιρέσει άμεσα αυτή την φράση της ντροπής και τον λαό να πει ένα βροντερό "όχι!" στην βδελυρή πρότασή τους και να συνταχθεί με το blog για την λαϊκή εξουσία.


Ακολουθεί φωτογραφικό ντοκουμέντο - απόδειξη της κατάπτυστης φράσης που χρησιμοποιεί το www.yahoo.gr:








11 comments:

  1. Με μία πρόχειρη ματιά το ''Φιλοσοφώντας μετά μαλακίας''σας ταιριάζει απόλυτα.Τουλάχιστον υπάρχει το ''γνώθι σ'αυτόν''...

    ReplyDelete
  2. θα αρχισω να τραβαω τα βυζια μου με τις μαλακιες που διαβαζω. ποσο γελοιοι ειστε?

    ReplyDelete
  3. ο σταλιν ζει αλλα το μουνι της μανα σας ψοφησε παλιοφασισταρια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Της δική σας μάνας το μουνί φαίνεται ότι είναι ακόμη ανοικτό (!) Και μάλιστα κάνει γλίτσι-γλίτσι, ο νεκρός Στάλιν.. για να γαμίσει! Νεκρόφιλοι, αδιόρθωτοι, Αλήτες ... κνίτες!! Στούρνοι! Μπετόν αρμέ το μυαλό σας, κοιμισμένοι.. Ξυπνήστε! Φασισμός ήταν και αυτός!! ΚΟΚΚΙΝΟΣ..

      Delete
  4. Αλλο ένα αριστερίστικο γκρουπούσκουλο ιδανικό για αντικομμουνισμό στον ίδιο του τον εαυτό...Περαστικά συντρόφια.

    ReplyDelete
  5. Η μαλακία πάει σύννεφο..

    ReplyDelete
  6. Εχω απορίες με κάποιες λέξεις και τοποθετήσεις σας, πχ:
    αφεντικό, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοέμπορες μεγαλομέτοχοι.

    1) Δηλαδή αφεντικό δεν είμαι του εαυτού μου (απαγορεύεται η έκφραση "αφεντικό", έχει μάλλον κακή ακουστική φαίνεται).
    2) Δηλαδή μεγαλοεπιχειρηματίες ποιοι είναι. Τι τάξη μεγέθους τζίρου καθορίζει τον μεγαλοεπιχειρηματία? Εάν επιχειρηματίας είναι και ο μπακάλης της γειτονιάς, καθότι είναι αφεντικό της επιχείρησής του και μαζί του δουλεύει η γυναίκα του και ο γιός του, τότε δεν ανήκει στον εργαζόμενο λαό, αλλά η γυναίκα του και ο γιός του ανήκουν (άρα της πίνει το αίμα!!!). Εντούτοις μπορεί να τους θεωρείς και εργαζόμενο λαό (όλους τους παραπάνω) γιατί ο τζίρος τους είναι πχ 60.000 ευρώ το χρόνο. Αλλά ένα μικρό Super market γειτονιάς που απασχολεί 15 εργαζόμενους και τους πληρώνει ΙΚΑ είναι μάλλον κακό (αφού κάνει πχ 500.000 ευρώ τζίρο). Επίσης το μικρό Super που μπορεί να καταβάλει εισφορές και φόρους και μισθούς και άδειες είναι κατ'εσάς κακό?
    Αν όμως ο μικρός μπακάλης (που λόγω τζίρου είναι εργαζόμενος λαός), δεν ασφαλίζει πχ την γυναίκα του και τον γιό του, δεν κόβει αποδείξεις και δεν δίνει φόρους, εις βάρος όλων των υπολοίπων, τότε αυτός (και η γυναίκα και ο γιος του) είναι καταπιεσμένος εργαζόμενος λαός? Και εσείς είστε με αυτούς?

    ΠΡΟΤΑΣΗ... Γιατί τελικά δεν βγάζεται έναν "πίνακα" για να καταλάβουμε:
    Ο πίνακας θα έχει κατηγορίες επαγγελμάτων, τζίρους, καθαρά κέρδη, εισφορές, κλπ και έτσι θα καταλαβαίνουμε ποιος ανήκει στον εργαζόμενο λαό και ποιος στους ΜΕΓΑΛΟχχχχχχ (όπου χχχχχχ οτιδήποτε σε επάγγελμα ή ιδιότητα).

    Επίσης μιλάτε για λαό (σύσσωμο) που ορθώνει το μπόι του, κλπ, χωρίς αφεντικά και ίσως χωρίς διάρθρωση (διοικητική, εκτελεστική, κλπ). Επομένως αν κάποιος από εσάς γράφει στο blog αυτό ακολουθώντας κάποιους κανόνες, ανήκοντας σε κάποια ομάδα, πχ ως administrator ή κάτι άλλο, γιατί δεν τα καταργείτε όλα αυτά και να γράφει ο λαός τα άρθρα (και ότι άλλο θέλει). Γιατί δεν δίνετε στον λαό το βήμα? Το να γράφω απαντήσεις στα άρθρα δεν είναι εξίσου λαϊκό. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ πχ. Θα μου δώσετε το χώρο (εφόσον ανήκω στον λαό?). Επίσης και κάτι να σας πονηρέψω. Πως θα καταλάβετε ότι ανήκω στον λαό για να μου δώσετε να γράψω άρθρο? Μήπως πρέπει να σας πω τι επαγγέλομαι? Αρκεί αυτό ή θα χρειαστεί και εκκαθαριστικό για να δείτε τον τζίρο και τα καθαρά κέρδη? Επίσης αρκεί αυτό ή θα χρειαστούν και παραστατικά τραπεζικών καταθέσεων ώστε πχ αν δηλώσώ εργαζόμενος λαός (δημόσιος υπάλληλος πχ στην εφορία, αλλά έχω 2 εκ. ευρώ σε τράπεζες) να καταλάβετε ότι είμαι ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    Αχ εχω μπλεχτεί....με τις έννοιές σας...

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ (ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ) ΛΑΟΥ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΜΕΓΑΛΟχχχχχχχχχχχχχχχχ).

    Ευχαριστώ για το βήμα, το χρόνο και τον χώρο....

    ReplyDelete
  7. Υπάρχει ένα αφεντικό στο ψηφιακό σύμπαν. ΕΜΕΙΣ!

    ReplyDelete
  8. Δεν καταλάβατε τίποτα μέχρι τώρα. Την Ελλάδα τη βάλαν στη μπούκα από πολύ παλιά. Θυμηθείτε τον περιβόητο Χένρι Κίσιγκερ.
    Από τη στιγμή που κατάφεραν να ισοπεδώσουν τη Σ.Ε., οι άλλοι είναι για αυτούς απλά σκουλίκια.

    ReplyDelete
  9. Μα πόσο μαλάκες είστε..

    ReplyDelete
  10. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΚΑΠΙΤΑΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ(Α) ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!
    ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙεΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ????
    ΕΓΩΙΣΤΕΣ!!!

    ReplyDelete